Ağustos 2017/





Bu ay yepyeni ve oldukça kaliteli bir sanatçı keşfetmiş olmanın sevincini ve bu insana bu kadar geç rastlamış olmanın burukluğunu aynı anda paylaşıyorum. Gaye Su Akyol'u dinlemenizi şiddetle tavsiye ederim. Aslına bakarsanız ortası olmayan uçlarda yaşayan bir sanatkâr olduğunu düşünüyorum. Yani ya çok seversiniz ya da kapatır bir daha dinlemezsiniz. Başlangıç olarak sizlere "Kendimden Kaçmaktan" şarkısını gönül rahatlığıyla önerebilirim. 
Bütün bunlar haricinde yeni bir diziye başladım. Aslında bu diziyi herkes izledi, herkes yorumladı ama ben biraz geciktim. Bahsettiğim dizi; Arrow. Sanılanın aksine içinde fantastik karakterler bulunduran bir senaryosu yok. Aksine karakterler, yaşadıkları, hayatları oldukça insansı. (İnsansı nasıl bir kelime? :/) Yine de hala benim gibi fazla gecikip izlemeyenleriniz varsa konusuna bir göz atmanızda fayda var diye düşünüyorum. Size çok bir şey katmayan yine de vakit geçirtebilecek bir dizi. 
Biraz da kişisel / sosyal hayatımda yaptığım şeylerden bahsetmek gerekirse -ne kadar ilginizi çeker bilmiyorum ama- kulaklarımı deldirdim. Çok küçük ama çok eğlenceli bir deneyimdi. Korktuğumu gizleyemem 🙈. Biraz ders çalışıyorum İstanbul hayallerim için biraz kendime vakit ayırıp şiir yazmaya ve elimden geldiğince buralarla ilgilenmeye devam ediyorum. Bu aylık bahsedebileceklerim bu kadardı sanırım. Umarım sizlere bir şeyler katabilmişimdir. 

dipnot: önerdiğim sanatçıya mutlaka bir göz atın. 👻

Yorumlar

Popüler Yayınlar